הו, פוסט ראשון. כמה מלחיץ וריק בדף כה צעיר ורענן.

פותחן שימורים, כי זו, אה, הפתיחה!

בימים אלו רבים מתמקמים להם בדירות חדשות לקראת שנת הלימודים הקרבה, ואף אני בלימבו דירות, מתקיימת בינתיים מעוגיות "עבאדי" בעבודה וממחשבות בלבד. במטבח הקרוב, בי נשבעתי, אצליח לארגן לעצמי ארוחות נורמליות, כנגד כל הסיכויים. אך עוד קודם לכן צפויות לי ולרבים אחרים ארוחות חג לרוב, תסביכי מערכת ושיטוטים אינסופיים באיקאה.

מאחר ורשומות ראשונות הם לעתים נדירות אינפורמטיביות, אוכל רק לומר שבקרוב אתרום את השנקל שלי לכל אותם תוהים, ואכתוב מעט על המדריך לסטודנט המטבחן המתחיל (והגרוע. אם אתם יודעים לבשל – ובכן, סביר להניח שניסיונותיי להיות אינפורמטיבית יותר ישעשעו אתכם משיספקו לכם מידע יעיל), חוויות מאיקאה (כמו דיסנילנד, רק לא), מחשבותיי על משלוחי מזון שונים (בעיקר בירושלים) ומיני תהיות נוספות הזויות יותר ופחות. אולי אני אפילו אדרדר לויכוח הנושן על דרכי אכילת קרמבו. אבל אני ממש מקווה שלא.

השאר תגובה