תקופת בחינות וכאלה, אבל בין כל הדברים ש"חופשת הסמסטר" מביאה לנו, יש גם הבלחות של גלידה.

אוקיי. אז דמיינו לעצמכם בייגלה. צפו אותו בשוקולד. עכשיו – מלאו אותו בחמאת בוטנים.

מופרך? לא בשביל בן וג'רי.

עכשיו דמיינו את כל הקטע הזה מנקד לו גלידת וניל עם סווירלים של חמאת בוטנים ושוקולד.

במקום בלי המקרר, זה פשוט לא אותו הדבר...

ברצינות, הדבר הזה מדהים. הוא על סף הכבד ועמוס מדי, בעיקר למי שאינו רגיל לדברי שחיתות מעין אלו. אבל הוא מדהים. החיסרון היחיד שלו הוא העובדה שבייגלה לאו דווקא מחזיק כל כך טוב בגלידה, והפריכות שלו לוקה בחסר. אבל לעזעזל, זה בייגלה, מצופה שוקולד, ממולא בחמאת בוטנים!

זו לא גלידה, זו אמנות. אמנות שרק אמריקאים יכולים לחשוב עליה.

ואם זה לא הספיק כדי להפוך אותי למעריצה נלהבת של הגלידה זאת ושל בן&ג'ריס בכלל, בספטמבר 2009 בוורמונט  יצאה מהדורה של אותו הטעם תחת השם "האבי-האבי", להעלאת מודעות וכהזדהות עם המאבק לאפשר נישואי זוגות חד מיניים, שזה גם מגניב.

השאר תגובה