הו, אוכל.  תענוג נהדר זה, אשר משלב לו את מגוון החושים ויוצר הנאה כה פשוטה, כה מרוכזת. אוכל.

ב-2012 סיימתי את לימודי במחלקה לצילום באקדמיה "בצלאל" בירושלים. מאז ומתמיד חיבבתי אוכל, ופיתחתי מיני דעות ומחשבות אודותיו. נהניתי לסעוד את ליבי בחוץ מדי פעם, ואוכל מבית אמא מעולם לא אכזב אותי. עד מהרה הגיעו ניסיונותיי ברזי הקולינרייה ונוכחתי שאבוי! יכולותיי המטבחיות משתוות לאלו של זברה נטולת גפיים. חייו של סטודנט קשים הם, ויכולתי לצאת לגיחות אל עבר אוכל מוצלח משלי ואף מתומחר יותר אף הן לא מספקים את רעבוני, תרתי משמע.

בלוג זה טומן בחובו את הקונפליקט הדרמתי וקורע הלב בין נשמתי חובבת המזון לחוסר יכולתי להתנייד במטבח מבלי שיתקפו אותי סכינים או מים רותחים. כמו כן, מגוון מחשבות ותהיות משונות אודות מזון וחיות אחרות. אני בוגרת לימודי צילום, בירושלים – זה נוטה להיכנס לפריימים שלי פה ושם. בנוסף פתחתי בלוג נוסף, על תהיות שאינן קשורות לאמנות הקולינריה – קולמוס.

"לילות שימורים" מוקדש לכל הסטודנטים הרעבים באשר הם סטודנטים רעבים, ולחובבי מזון ואו אסונות מטבחיים בכלל.

אם אתם מעוניינים לראות עבודות נוספות שלי, אשמח אם תכנסו לאתר הרשמי שלי. אל תהססו ליצור קשר.

תודה לאביב מנוח ולאור מידן על הסיוע הטכני 🙂

3 comments on “אודות”

  1. איזה כיף, איך אני שמחה שבדרך לא דרך (דרך מור כמובן) הגעתי לבלוג המקסים שלך. יש לי חומר קריאה חדש שיספיק לי אני מקווה לפחות לשבוע הקרוב.

  2. בלוג מקסים ויפה.
    שמי נעה- מנהלת תחום מתכונים וכתבות אוכל באתר picrest.co.il
    נשמח אם תעלי לאתר שלנו, את מגוון הפוסטים (תמונה ותיאור קצר ) שלך ובתמורה תקבלי קישור לאתר דרך התמונה.
    המטרה הנה,ליצור טראפיק ייחודי וממוקד למתכונים ,כתבות אוכל וצלמי אוכל.
    נשמח לראותך אותך אצלנו באתר.
    בברכה,
    נעה- מנהלת תחום – מתכונים ,כתבות אוכל וצלמי אוכל

  3. היי
    הגלטים של טוטו פרנו ממש טובות
    חשוב לדעתי לציין כי היין הלבן צריך להיות יבש ועם חמאה מלוחה זה יוצא נהדר
    בהצלחה מישל

השאר תגובה